Đetići neočekivano ostali bet trenera

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đetići" neočekivano ostali bet trenera

Trener košarkaša Budućnosti Igor Jovović podneo je ostavku na tu funkciju, objavio je podgorički klub.

Jovović je napustio Budućnost samo dan posle ubedljive pobede nad Arisom (75:56) u Evrokupu, a iza sebe ostavlja ekipu koja se nalazi na prvom mestu na tabeli ABA lige.

- Jovović je informisao predsednika i upravu kluba o nemogućnosti da u narednom periodu vodi ekipu zbog privatnih obaveza koje su mu prioritetne. Rastanak Jovovića sa klubom, kao i saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u proteklom periodu, bili su na najvišem nivou. Protekle dve i po godine obeležene su najvećim uspehom u ABA ligi od njenog osnivanja - saopštili su iz Budućnosti.

Jovović je Budućnosti preuzeo u aprilu 2013. godine od Dejana Radonjića, kojem je prethodno bio pomoćnik.

Košarkaši Budućnosti u narednom kolu regionalnog takmičenja dočekuje Sutjesku u nedelju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.