„Đavoli” dočekali „anđela”, na Enfildu raspad sistema

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Đavoli” dočekali „anđela”, na Enfildu raspad sistema

Ako je suditi po poslednjim danima prelaznog roka, kao i po uvodnim minutima prvih utakmica, Premijer liga će ove sezone biti nikad izjednačenija, bar kada je reč o borbi za titulu.

BURA - Argentinski “anđeo”, kako su na Ostrvu prozvali dojučerašnjeg igrača Reala Anhela di Mariju, stigao je za 80 miliona evra u Mančester junajted koji je u prva dva kola Premijeršipa od najzvučnijih ekipa pokazao da na terenu ima najviše rupa. Niko ne može da predvidi koliko će Di >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Marija pomoći posrnulom svetskom fudbalskom gigantu da već u prvoj sezoni ozdravljenja uđe u borbu za titulu, ali se bar zna da se menadžer Luj van Gal sa ovim transferom neće zadovoljiti. I dalje se spominju dolasci Artura Vidala iz Juventusa i Dejlija Blinda, za kojeg je njegov menadžer rekao kako nijedna ponuda nije stigla sa Old Traforda.

Junajted pod hitno mora da obnovi igrački kadar, a Liverpul da uigra tim jer ono što je prikazala četa Brendana Rodžersa protiv Mančester sitija (3:1) jednom rečju se može nazvati - smešno. Osim prebrzih Sterlinga i Staridža u napadu, niko na “Etihadu” nije prikazao ništa, a najoštriji u kritikama bio je bivši “crveni” Džejmi Karager.

“Mogli smo da primimo još nekoliko ‘komada’ od Sitija. Ovako se ne osvajaju titule. Dejan Lovren je recimo loše pokrivao prostor. Možda ćemo tek sada videti koliko Liverpulu nedostaje Suarez”.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.