ĐUKIĆ SKRATIO SPISAK: Među putnicima za Sloveniju jedno veliko IZNENAĐENJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ SKRATIO SPISAK: Među putnicima za Sloveniju jedno veliko IZNENAĐENJE! (FOTO)

Crno-beli od danas u Moravskim Toplicama.

Pred odlazak u Sloveniju na drugi deo priprema trener Partizana Miroslav Đukić skratio je spisak prvotimaca u odnosu na uvodni deo rada na Zlatiboru. Strateg crno-belih smanjio je igrački kadar sa ciljem da se od proverenih snaga oformi i uigra jak tim za dvomeč protiv Budućnosti iz Podgorice.

PROCURELO: Ovo je BOMBA Ivice Ilieva i igrač koji je u rangu Leonarda! (VIDEO)

U Beogradu su ostali omladinci koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su na Zlatiboru dobili priliku da rade sa prvim timom, ali ne i Svetozar Marković. Talentovani štoper, rođen 2000. godine oduševio je Đukića i dobio poziv da putuje u Moravske Toplice. U Humskoj se nadaju da bi Marković mogao do pođe stopama Nikole Milenkovića, uskoro postane komandant odbrane, a u perspektivi napravi unosan inostrani transfer.

Inače, u odnosu na pripreme na Zlatiboru, Partizan će biti jači za Marka Jankovića i Nebojšu Kosovića. Dolazak Leonarda u Sloveniju očekuje se u ponedeljak, a Uroša Đurđevića i Marka Jevtovića do kraja nedelje.

Na pisku putnika za Sloveniju našli su se:

Golmani - Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić i Đorđe Lazović;

Odbrana - Miroslav Vulićević, Milan Radin, Nemanja Miletić, Mohamed Munir, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak;

Vezni red - Marko Jevtović, Everton, Nebojša Kosović, Marko Janković, Saša Ilić, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Nemanja Mihajlović, Leonardo, Alen Stevanović, Danilo Pantić;

Napadači - Uroš Đurđević , Leandre Tavamba, Vladimir Đilas i Đorđe Jovanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.