ĐOKOVIĆ: Neumesno je šta se u srpskoj javnosti sve pričalo o mojoj ženi, familiji i ishrani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ: Neumesno je šta se u srpskoj javnosti sve pričalo o mojoj ženi, familiji i ishrani (VIDEO)

Najbolji sportista naše zemlje se poverio iz dubine duše.

Novak Đoković je plasmanom u finale Mastersa u Rimu pokazao da je na pravom putu povratka u staru, prepoznatljivu formu, koja ga je dugo činila gotovo nepobedivim na ATP turu.

Drugi teniser sveta uspešno je startovao i na Rolan Garosu, plasirao se u drugu rundu i načinio početni korak ka odbrani trofeja. Koliko mu je bilo teško da izađe jači iz velike krize govorio je i sam Novak u ekskluzivnom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za RTS, koji je dao nedavno tokom Mastersa u Monte Karlu.

Đoković je tokom razgovora izrazio i nezadovoljstvo načinom na koji su mediji u Srbiji ispratili turbulentni period njegove karijere.

- Trudim se da živim život kako sam vaspitavan. Nadam se da ljudi to mogu da prepoznaju. Toliko toga se neumesnog i nepotrebnog pojavljivalo u javnosti, pogotovo u srpskoj, vezano za moju spiritualnost, ishranu, moju familiju i moju ženu, prosto, to su neke stvari koje nemaju smisla – iz dubine duše je rekao Đoković.

Najbolji sportista Srbije svih vremena je dodao da ume sebi da da oduška u trenucima opuštanja.

- Popijem ponekad čašu rakije, vina ili piva. Nisam neko ko živi u potpunoj izolaciji od svega što ga okružuje – konstatovao je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.