Divac prodao kuću u Los Anđelesu za 2,7 miliona dolara!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac prodao kuću u Los Anđelesu za 2,7 miliona dolara!

Legendarni košarkaš našao kupca za stambeni objekat od 400 kvadrata u Pasifik Palisejdsu, elitnom delu Los Anđelesa

Izgleda da legendarni Vlade Divac nije talentovan samo za košarku, pošto mu prodaja nekretnina ide odlično!

Vlade, koji je preuzeo funkciju potpredsednika Sakramento Kingsa, prodao je velelepnu modernu kuću u Los Anđelesu za čak 2.711,500 dolara, objavio je poznati kalifornijski list LA tajms. Kuća od 400 kvadratnih metara nalazi se u elitnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << delu grada Pasifik Palisejdsu, a ima fenomenalan pogled na okean i brda.

Divac u poslednje vreme nije mnogo boravio u kući idealnoj za veliku porodicu, pošto, pored ogromne dnevne sobe i trpezarije, sadrži čak pet odvojenih spavaćih soba sa pet kupatila, džakuzi, kancelariju i ostale pomoćne prostorije. Porodici Divac nije problem ako im u posetu dođu mnogobrojni rođaci ili prijatelji. U garaži ima mesta za dva automobila, a ispred kuće za još šest. Sve prostorije uređene su gotovo perfektno, u čemu je veliki udeo imala Vladova supruga Snežana.

Interesantno je da je nekadašnji centar Lejkersa u ovoj akciji odlično prošao. U vremenu krize prodaje nekretnina on je na kući uspeo da zaradi 211.500 dolara, pošto je objekat 2004. godine platio 2,5 miliona dolara. Tada je iz Kingsa prešao u Lejkerse, ali zbog problema s leđima nije mnogo igrao i u julu 2005. je odlučio da okonča igračku karijeru.

EKSKLUZIVA  Potvrđeno pisanje Kurira

VLADE POTPISAO ZA KINGSE, BIĆE POTPREDSEDNIK KLUBA!

Sakramento Kingsi ne mogu bez Vlada Divca, a izgleda ni on bez njih! Kako je Kurir najavio pre nekoliko dana, slavni srpski košarkaš postao je potpredsednik kluba iz Kalifornije. Sakramento Kingsi potvrdili su da je dogovor s Divcem postignut, a on je juče i zvanično promovisan.

Međutim, čovek koji je na parketu predvodio Kingse do najvećih uspeha u istoriji neće odmah sesti u fotelju, već će sačekati da mu istekne mandat u Olimpijskom komitetu Srbije. Divac se na ovaj korak odlučio i zbog dece, koja se vraćaju u SAD - najstariji sin upisuje studije.

- Velika je čast vratiti se u grad u kojem sam proveo nezaboravne trenutke. Sakramento i Kingsi uvek su bili u mojim mislima i sanjao sam o tome da pomognem našim neverovatnim navijačima da stignu do ultimativne NBA nagrade - najavio je Divac nova velika dostignuća kluba.

Za bogate podstanare

IZDAVAO JE ZA 13.000 $ MESEČNO

Divac je pre godinu dana oglasio kuću na prodaju, traživši za nju 3,25 miliona dolara, a dve godine pre toga nuđena je za luksuzno izdavanje. Cena je bila čak 13.000 dolara za mesec. Nije poznato da li je bilo zainteresovanih podstanara, ali s obzirom na to šta sve kuća sadrži, cena za taj deo Los Anđelesa sasvim je primerena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.