Divac: Bravo naslednici

Izvor: MVP.rs, 20.Avg.2016, 04:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Bravo naslednici

Legendarni centar je bio oduševljen nakon trijumfa nad Australijom.

Reprezentativci Srbije su sjajnom igrom i pobedom u polufinalu Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru razgalili srca svih Srba širom sveta. Oni su, zahvaljujući sjajnoj igri u odbrani, savladali Australiju sa ubedljivih 87:61 i tako se plasirali u finale.

Nastupe košarkaša, kao i ostalih srpskih sportista u Riju, uživo prati i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac. On je bio oduševljen >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << nakon trijumfa Orlova, o čemu najbolje svedoći njegov tvit.

Bravo naslednici!!

E sad i ono što mi nismo uspeli, ZLATO SA OLIMPIJSKIH IGARA #TeamSerbia #Rio2016 @OKSrbije

Vlade Divac je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio dve srebrne medalje na Olimpijskim igrama. Prvu u Seulu 1988. godine, kada je Plave nadigrao Sovjetski Savez. Drugo finale Divac je igrao u Atlanti 1996. godine. Tada je od Jugoslavije bio bolji Drim tim.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.