Direktor Liverpula: Liga šampiona dovodi zvučna pojačanja

Izvor: Press, 23.Apr.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Liverpula: Liga šampiona dovodi zvučna pojačanja

"Uvek je teže da poslujete na tržištu kada se ne takmičite na najvišem nivou. Prošlog leta smo baš zbog toga mogli da imamo problem, jer je Luis Suarez želeo da igra u Ligi šampiona protiv najboljih. Sada ćemo svaka vrata moći da otvorimo mnogo lakše", rekao je Er za Skaj.
Ekipa Liverpula trenutno vodi na tabeli Premijer lige sa pet bodova više od Čelsija i šest od Mančcester Sitija.
"Znamo da ćemo na jesen morati da imamo drugačiju ekipu, jer ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nismo igrali u Evropi. Sam plasman u Ligu šampiona je veliki uspeh za klub. To nam je i bio primarni cilj ove sezone, a sada želimo još više", dodao je Er.
U sledećem prvenstvenom meču Liverpul će na Enfildu dočekati Čelsi i pobedom bi došao na korak od osvajanje titule, prve posle 1990. godine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suares: Iznenađeni smo prvim mestom

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2014, 16:51

Najbolji strelac Liverpula Luis Suares rekao je da su svi u klubu iznenađeni liderskom pozicijom u Premijer lige, jer su direktni konkurenti uložili mnogo više novca.. (FOTO: AP). Tri kola pre kraja Liverpul se nalazi na prvom mestu sa 80 bodova, pet više od Čelzija i šest od Mančester Sitija,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.