Dik Advokat je novi selektor Srbije!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dik Advokat je novi selektor Srbije!

Izgleda da je Srbija konačno dobila novog selektora, a reč je o Diku Advokatu, prenosi "Mocart sport".

 Dik Advokat

 

Priča oko novog predvodnika najboljih srpskih fudbalera, koja je započeta još prošle jeseni, posle odlaska Siniše Mihajlovića, uskoro bi konačno mogla da dobije epilog. Holandski mediji su preneli vest da je bivši trener AZ Alkmara novi šef stručnog štaba našeg nacionalnog tima, a to je i sam Advokat potvrdio.

„Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želim da radim kao trener kluba. Bilo je slabog kontakta sa Južnom Afrikom, ali to je suviše daleko. Srpska federacija je preuzela inicijativu. Oni imaju fantastičan tim, možemo da se fokusiramo na Evropsko prvenstvo 2016. godine. U suštini moj ugovor traje do kraja turnira, ali praksa je da podneseš otkaz ako se ne kvalifikuješ“, rekao je Advokat.

 

Još nema potvrde od strane našeg Fudbalskog saveza, ali čim je trener već rekao da je potpisao dvogodišnji ugovor tu ne bi trebalo biti većih iznenađenja. Holandski stručnjak će na klupi Orlova zameniti Ljubinka Drulovića, koji je do sada obavljao tu funkciju.

 

Srbija se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj nalazi u Grupi I sa Portugalijom, Danskom, Jermenijom i Albanijom.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dik Advokat novi selektor fudbalera Srbije

Izvor: Beta, 22.Jul.2014

BEOGRAD/HAG, 22. jula 2014. (Beta) - Holandski fudbalski trener Dik Advokat od 1. avgusta biće novi selektor fudbalske reprezentracije Srbije, prenosi holandski portal Fudbal internacional (Voetbal International)...Portal prenosi da bi Advokat trebalo da vodi Srbiju ka Evropskom prvenstvu u fudbalu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.