Dijego Kosta: Bane je luđi od Matića

Izvor: Mondo, 01.Maj.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego Kosta: Bane je "luđi" od Matića

Brazilac sa španskim pasošem pričao o Srbima u Čelsiju, Džonu Teriju, kafi i o tome kako je dobio ime

Dijego Kosta stigao je 2014. godine u Čelsi, ali i dalje uči engleski jezik. U ekskluzivnom intervjuu za "Večernje novosti" otkrio je da mu ide teško.

"Trudim se. Mnogo se trudim. Kažu ovi oko mene da ide nabolje", rekao je Kosta.

On je izjavio da je pravo čudo što Srbija neće nastupati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za nešto više od mesec dana.

Legendarnog igrača Čelsija Džona Terija Dijego Kosta nikada nije oslovio imenom i prezimenom. "Za mene je Teri uvek 'kapitano'. Tako je bilo na početku, a tako ga i danas zovem. Nekako mi je lakše. Navikli smo se i on i ja, a i ostalima u klubu je simpatično, pa me neki čak i imitiraju".

"Za mene tu ima mnogo nejasnih stvari. Stvarno je čudno da takva reprezentacija neće igrati na Prvenstvu Evrope. Velika je šteta što tamo neću sresti Baneta i Nemanju".

A onda je prokomentarisao i odnos sa Ivanovićem i Matićem u Čelsiju.

"Nemanja i Iva su sjajni momci, pravi prijatelji, i svaki je zanimljiv na svoj način. Ali moram da priznam da je Iva malo luđi..."

Dijego Kosta rekao je da se njegovo prezime izgovara baš tako, a ne sa š (Košta), kako forsiraju neki mediji. Takođe otkrio je i po kome je dobio ime.

"Moj otac je obožavao Maradonu i zato mi je pre 27 godina dao ime Dijego. Nažalost, nikada ga nisam upoznao, ali nadam se da će biti prilike", kazao je Kosta i dodao da posebno u karijeri pamti gol dat Real Madridu, kada je igrao za Atletiko, o kome se i danas priča.

Kosta nije želeo da odgovori šta se dešava sa Čelsijem ove sezone, rekavši da je to "teško pitanje", ali je pravo iznenađenje to što je saopštio da bez obzira na to što je rođen u Brazilu, zemlji kafe, kafu uopšte ne pije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.