Dijara: Borim se za novi ugovor

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Apr.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijara: Borim se za novi ugovor

Lamin Dijara sjajno igra na proleće. Postao je najbolji strelac šampionata Srbije u istoriji, prestigavši Andriju Kaluđerovića.

Jedino što ne zna ostaje li u Srbiji i posle juna, iako svim silama to želi:
Ljudi, žurim, moram na posao, da se borim za novi ugovor – pola u šali, više u zbilji, poručio je ljubimac Grobara pre današnjeg treninga:
Dva meseca do kraja sezone iskoristiću da se dokazujem svima. Nisam siguran nastavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << li karijeru među crno–belima ili će me uzeti neki drugi klub, ali mi je jasno kako se samo kvalitetnim radom preporučuje poslodavcima.
Kad se zna da je Lazar Marković bez gola 637 minuta, a Eduardo nikako da opravda očekivanja, Crna mamba je trenutno najkorisniji izbor u napadu šampiona – pet golova na sedam utakmica.
Jednom prilikom pitao sam Granta šta očekuje od mene, šta bi to trebalo da radim... Uzvratio je: „Samo da budeš dobar i postižeš golove”. I stvarno se trudim, imam i odličnu minutažu, jer kontinuitet igara omogućava lakše postizanje golova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijara: Borim se za novi ugovor

Izvor: Utakmica.rs, 01.Apr.2012

Lamin Dijara sjajno igra na proleće. Postao je najbolji strelac šampionata Srbije u istoriji, prestigavši &#1040;ndriju Kaluđerovića. Jedino što ne zna ostaje li u Srbiji i posle juna, iako svim silama to želi: – Ljudi, žurim, moram na posao,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.