Di Natale postigao 200. gol u Seriji A: Bađo je moj naredni cilj

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Natale postigao 200. gol u Seriji A: Bađo je moj naredni cilj

Antonio di Natale, 37-godišnji napadač Udinezea, nameravao je na kraju prošle sezone da se povuče, ali se predomoslio i ove na meču 12. kola Serije A ušao u istoriju italijanskog fudbala. On je u utakmic i sa Kjevom (1:1) postigao 200. gol na 400 mečeva u Seriji A. Prvi gol u šampionatu postigao je u septembru 2002. godine kada je Empoli sa 2:0 savladao Komo.

Iako je ranije razmišljao o dolasku u penziju promenio je mišljenje, pa kaže da mu možda ni ova sezona neće biti poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u karijeri.

- Želim da se zahvalim saigračima i trenerima sa kojima sam sarađivao tokom karijere, porodici, prijateljima i roditeljima, jer su bili uz mene - rekao je Di Natale prenosi Fudbal Italija.

Ima samo pet golova manje od Roberta Bađa.

- Bađo je moj sledeći cilj.

Na pitanje da li će ova sezona biti poslednja u njegovoj karijeri, rekao je:

-Imam još šest meseci da razmislim i o svemu razgovaram sa porodicom Pozo. Neće biti problem šta god da se dogodi - rekao je Di Natale, koji će na kraju fudbalske karijeru preuzeti jednu od rukovodećih funkcija u klubu.

(Foto: Beta/AP/Paolo Giovannini)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.