Di Marija zvanično predstavljen, evo kako mu stoji dres Junajteda! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija zvanično predstavljen, evo kako mu stoji dres Junajteda! (FOTO)

Anhel Di Marija i zvanično je predstavljen kao novi igrač Mančester junajteda. Dosadašnji fudbaler Reala iz Madrida je prošao obavezne lekarske preglede na Old Trafordu i sa Junajtedom potpisao petogodišnji ugovor vredan 59,7 miliona funti, što je rekordan transfer u britanskom fudbalu

Argentinski reprezentativac kaže da je oduševljen što je stigao na “Teatar snova”  i da se pre svega raduje saradnji sa Luj Van Galom.

More: “I’m impressed >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << by the vision & determination everyone has to get this club back to the top.” #WelcomeDiMaria pic.twitter.com/qkr321OFVY

— Manchester United (@ManUtd) August 26, 2014

- Oduševljen sam što sam se pridružio Junajtedu. Imao sam ponuda od brojnih drugih klubova, uživao sam u Španiji, ali Junajted je jedini zbog kojeg sam mogao da napustim Real. Ovde sam i zbog menadžera Van Gala, koji je fantaštičan stručnjak. Impresioniran sam njegovom vizijom da vrati ovaj klub na vrh, gde mu je i mesto – rekao je Di Marija za klupski sajt.

Dosadašnji rekordan transfer u britanskom fudbalu isplatio je Čelsi, koji je pre tri godine za dovođenje Fernanda Toresa iz Liverpula odvojio sumu od 50 miliona funti. Di Marija je karijeru počeo u rodnom Rosariju, odakle je 2007. prešao u Benfiku, a potom 2010. u Real Madrid u čijem dresu je odigrao 124 meča i postigao 22 gola. Dres nacionalne reprezentacije Argentine do sada je nosio na 52 utakmice, uz 10 postignutih golova.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.