Di Marcio javlja, igrač Leverkuzena sve bliži Rosonerima

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marcio javlja, igrač Leverkuzena sve bliži "Rosonerima"

Popularni italijanski novinar koji važi za najpouzdanijeg kada su u pitanju transferi, javlja da je sve bliži transfer fudbalera Leverkuzena u Milan.

Dosta se piše o Milanu u poslednjih mesec dana kada se radi o transferima.

Kako i ne bi kada su doveli do sada četvoricu fudbalera, Matea Musaća, Rikarda Rodrigeza, Franka Kesija i Andrea Silvu, pojačali su sve linije tima, ali izgleda da se tu neće zatvoriti krug.

Traže igrača sredine terena, kao i još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednog napadača, dosta imena se provlači kroz medije, a jedno se danas izdvojilo.

To je Hakan Čalhanoglu, fudbaler Leverkuzena.

Ovaj igrač koji sjajno izvodi prekide je izrazio želju da napusti klub, a Di Marcio potvrđuje da je Milan zainteresovan, kao i da će se sve veoma brzo završiti.

Po njegovim informacijama, Milan će platiti 20 miliona uz dodatne bonuse.


Dakle, Rosoneri, spremite se za novo pojačanje!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.