Devojkama nisam dostupan

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojkama nisam dostupan

Jedan od najpopularnijih nemačkih di-džejeva i producenata Kris Libing nastupiće 20. septembra u beogradskom klubu „Depo“ u okviru velike „Freedom Music“ žurke. Libingu ovo neće biti prvi put u Beogradu, a za "24 sata" otkriva koje je mesto na planeti najbolje za provod.

Ovdašnja publika te dobro poznaje, a po čemu ti specijalno pamtiš ovaj grad?

- Po prvom nastupu, sećam se da je to bilo u velikom prostoru koji je nalikovao napuštenom skladištu ili >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << fabrici. Bilo je prepuno i pretoplo. Tada nisam mogao ni da pretpostavim da Beograd ima tako sjajnu muzičku scenu i tako energičnu publiku. Zbog toga sam i odlučio da sledeći beogradski nastup snimim pa je tako 2005. nastalo izdanje „Live in Beograd“.

Da li si usput upoznao srpsku muzičku scenu?

- Iskreno, ne baš. Znam da i vi imate folk scenu kao i sve zemlje na svetu, ali ne znam dalje od toga. Mada, utisak mi je da su iz Srbije uvek dolazili kvalitetni DJ-evi.

Kakvu muziku slušaš ovih dana?

- Veliki sam fan 80-ih i 90-ih. Na primer, volim Depeche Mode. U muziku sam i ušao kao fan. A što se tiče drugih DJ-eva, možda je malo čudno, ali slabo nalazim vremena da ih ispratim. Na primer, nikad u avionu ne slušam druge DJ-eve.

Obišao si celu zemljinu kuglu - gde su najbolje žurke?

- Uglavnom tamo gde ne očekujete da će se to dogoditi. Možeš da odeš u najbolji klub na svetu i da se ne desi ništa.

Šta je najgore što ti se desilo na setu?

- Jednom sam nastupao u zatvorenom prostoru, ogromna žurka za 20.000 ljudi. Organizatori su zaboravili da me obaveste da nameravaju da upale vatromet, što ne bi bio nikakav problem da to nije bilo tik iznad DJ kabine. U jednom momentu kreće da pršti na sve strane, muzika staje, a ja i cela kabina smo u sekundi prekriveni pepelom. Eto, jedino je vatromet uspeo da prekine moj nastup.

Koliko ti prilaze devojke na nastupima?

- Retko, skoro nikad. Kada nastupam koncentrisan sam na muziku i onda ne delujem dostupno. Nemojte pogrešno da me shvatite, volim da se zabavljam, ali kada radim, onda sam posvećen .

Mark Brum | Foto: Promo

| Foto: Promo

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Kris Libing pred BG žurku: Devojkama nisam dostupan

Izvor: Blic, 18.Sep.2014

Jedan od najpopularnijih nemačkih di-džejeva i producenata Kris Libing nastupiće 20. septembra u beogradskom klubu „Depo“ u okviru velike „Freedom Music“ žurke. Libingu ovo neće biti prvi put u Beogradu, a za "24 sata" otkriva koje je mesto na planeti najbolje za provod...Ovdašnja publika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.