Deo Zvezdare sutra bez vode

Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Zvezdare sutra bez vode

Na opštini Zvezdara sutra od 08.00 do 22.00 sata, bez vode će ostati jedan deo potrošača, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

Do nestanka vode će doći zbog radova izvođača na povezivanju novopoloženog cevovoda i prevezivanju kućnih priključaka na vodovodnoj mreži u Ruzveltovoj ulici

Bez vode će biti ulice: Albanske spomenice, Vojvode Vuka, Preradovićeva, Nikodima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milaša, Ruzveltova (između ulica Cvijićeve i Čarli Čaplina), Svetog Nikole (između ulica Ruzveltove i Đurićeve), Braće Ribnikar, Jenkova, Dimitrija Tucovića (između ulica Igmanske i Ruzveltove), Slavujev venac, Stanka Vraza i Stjepana Ljubiše.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs .

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Danas više ulica na Zvezdari bez vode

Izvor: Blic, 09.Avg.2017, 07:20

Zbog radova izvođača na povezivanju novopoloženog cevovoda i prevezivanju kućnih priključaka na vodovodnoj mreži u Ruzveltovoj ulici na opštini Zvezdara danas od 8 do 22 sata, bez vode će ostati jedan deo potrošača, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija"...Bez...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.