Demoliranje Verdera na Borusija Parku! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demoliranje Verdera na Borusija Parku! (VIDEO)

Klub iz Menhegladbaha ubedljiv protiv očajnog sastava Viktora Kripnika - 5:1

Kada upadnete u Borusijinu mašinu - gotovi ste! To se večeras dogodilo Verderu, koji je u Menhengladbahu doživeo pravu katastrofu - 5:1 (3:1).

Očajne goste načeo je Lars Štindl u 12. minutu na asistenciju Torgana Azara, dok je konačan rezultat prvog poluvremena, svojim prim golom na ovoj utakmicu postavio Andreas Kristijansen.

Mladi danski defanzivac je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tada postigao prvi gol u Bundesligi, a već u petom minutu nastavka i drugi, kada je bilo jasno da goste čeka prava katastrofa.

Počasni gol za Verder bio je delo Klaudija Pizara, koji je iz jedanaesterca u 56. minutu smanjio na 3:1, ali je to samo dalo dodatni motiv domaćinu da još jednim naletom nanese katastrofalan poraz rivalu.

Rafael je u 70. minutu odgovorio Pizaru na isti način, dok je Hovard Notvajt tri minuta pre kraja utakmice kompletirao feštu na Borusija Parku.

Puleni Andrea Šuberta sa ova tri osvojena boda popeli su se na četvrtu poziciju Bundeslige, ali sa utakmicom više od Leverkuzena i Šalkea, dok je Verder ostao na 16. mestu i poziciji koja vodi u plej-aut za opstanak u elitnom rangu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.