Dembele i Barsa - Nije gotovo, novi sastanak!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dembele i Barsa - Nije gotovo, novi sastanak!

Barselona je veoma uporna da u svojim redovima vidi mladog fudbalera Borusije iz Dortmunda.

Barselona je baš zainteresovana za mladog fudbalera Borusije iz Dortmunda, Osmana Dembelea.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Francuskoj ponovo se povezuje sa Barselonom, a razlog je njegov sastanak sa Robertom Fernandezom.

Fernandez je sportski direktor Barselone, on je baš uporan u nameri da dogovori sve detalje sa ovim momkom, ali ima jedan veliki problem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a to je cena koju je postavila Borusija iz Dortmunda.

Erik Abidal, nekadašnji fudbaler Barselone, a sada ambasador tog kluba, rekao je da bi Dembele bio savršen za Barselonu, ali iz ove perspektive sve izgleda kao da je daleko.

Ipak, svi ovi sastanci možda i nisu uzalud.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apsurd ili realnost? Barsa spremila 90.000.000 za Dembelea! Razgovori već obavljeni

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017

Sportski direktor katalonskog giganta Robert Fernandez lobira da se transfer završi što pre..Dok se poslednjih dana evropski fudbalski mediji najviše bave potencijalnim transferom Marka Veratija u Barselonu, sportski direktor Robert Fernandez pravi velike planove da zatrese Evropu i dovede fudbalera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.