Dembele drakonski kažnjen! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dembele drakonski kažnjen! (foto)

Engleska fudbalska federacija žestoko je kaznila belgijskog reprezentativca zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Čelsija.

Fudbaler Totenhema Musa Dembele, već sada može da ide na odmor, nakon što ga je engleski 'FA' 'častio' sa 6 utakmica neigranja!

Čelsi i Totenhem odigrali su u ponedeljak vrlo zanimljiv, ali i veoma napet meč, sa puno konflikata i verbalnih duela. Iako sudija Mark Klatenburg nije video Dembeleov potez i udaranje Dijega Koste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u oko, nakon pregledavanja snimka Belgijanac je ipak dobio kaznu.

Ovaj 28-godišnjak igra sjajno u drugom delu sezone, jedan je od najbitnijih igrača Pokentinovog tima na sredini terena i do sada nije pokazivao prgavu prirodu.

Ipak, meč protiv Čelsija je nosio veliku težinu, a Totenhem je uspeo da ispusti prednost od dva gola i time definitivno izgubi trku za šampiona Premijer lige.

Engleski mediji navode da je Belgijanac mirno prihvatio kaznzu, te će tako propustiti i prva četiri meča sledeće sezone.

Mousa Dembele looks set for a huge ban after gouging Diego Costa's eye on Monday night... https://t.co/sH9gAUxfwj pic.twitter.com/bA7uS1HCz5

— TheSPORTbible (@TSBible) May 4, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.