Demba Ba odgovorio selektoru: Jedva čekam da čujem izgovore, da ih pobijem jedan po jedan

Izvor: MozzartSport.com, 28.Dec.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demba Ba odgovorio selektoru: Jedva čekam da čujem izgovore, da ih pobijem jedan po jedan

Alan Žires pozvao devet napadača ispred njega

Pošto Demba Ba nije pozvan u reprezentaciju Senegala za Kup afričkih nacija, na svom Tviter profilu je objavio odgovor selektoru Alanu Žiresu.

Kao što je poznato od ranije, francuski stručnjak nije zvao pozajmljenog napadača Čelsija ni na dve poslednje kvalifikacione utakmice za to takmičenje koje se od sredine januara održava u Ekvatorijalnoj Gvineji.

"Ne mogu da dočekam da čujem koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su izgovori ovog puta, kako bih ih pobio jedan po jedan", napisao je na svom Tviteru korpulentni napadač.

Da podsetimo, igrači poput Papisa Sisea, Mame Biram Dijufa, Sadija Manea, Dame N'Dojea, Anrija Sevea, Dijafre Sakoa i Muse Soua su izabrani pre Dembe, a većina će se složiti da je on kvalitetniji igrač od bar pola navedenih.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.