Demba Ba: Matić mi je dao savršenu loptu

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demba Ba: Matić mi je dao savršenu loptu

Junak pobede Čelsija na gostovanju Svonsiju (0:1), strelac jedinog pogotka Demba Ba, zahvalio se našem reprezentativcu Nemanji Matiću na asistenciji.

"Bila je ovo jedna jako dobra nedelja za ceo klub, navijače i moju porodicu. Uvek sam verovao u to da je samom igraču najteže kada ne igra, jer padaju i fizička sprema i samopouzdanje. Sebi sam jednostavno rekao da ću dati sve od sebe i gol je stigao. Bilo nam je teško, nas iz napada su baš dobro čuvali, ali je proigravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nemanje Matića za moj pogodak bilo perfektno. Jednostavno sam u toj situaciji morao da dovšim posao, za tim, a to sam i uradio", rekao je Demba Ba i, posredno, najavio da će naredne sezone igrati za neki drugi klub.

"Ne, to još uvek nije definitivno. Ja sam fudbaler i volim da igram fudbal. Jedva čekam da sledeće sezone igram mečeve po svih 90 minuta, gde god to bilo".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.