Delf na izlaznim vratima Etihada

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delf na izlaznim vratima 'Etihada'

Mančester Siti ima na stolu ponudu za vezistu koji nije u prvim planovima kod Gvardiole, i za očekivati je da je prihvati.

Britanski list 'Telegraph' u današnjem izdanju piše da je Stouk ponudio 'Građanima' 12 miliona funti za Fabijana Delfa.

Menadžer 'Grančara' Mark Hjuz veruje da bi njegov dolazak na 'Britaniju' bio pravo pojačanje i preduzeo je konkretne korake da realizuje taj plan.

Odgovor Mančester Sitija se očekuje u narednih 48 sati, na 'Etihadu' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čekaju da se reaguju Vest Bromvič Albion i Njukasl, koji su se takođe raspitivali za njega, pa da licitacijom između 'Vrećica', 'Svraka' i Stouka probaju da "ućare" koji milion više.

Delf je pre dve godine došao u Mančester Siti iz Aston Vile, bila je to prava transfer sapunica. Kod Pelegirnija je u svojoj prvoj sezoni i dobijao koliko toliko priliku da igra, dok je dolaskom Pepa Gvardiole totalno zapao u drugi plan. Stoga je odlazak ovog leta izvestan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.