Del Pjero stiže u komšiluk, Honved mu spremio lidersko mesto i Puškašov dres

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero stiže u komšiluk, Honved mu spremio lidersko mesto i Puškašov dres

Alesandro del Pjero bi mogao da nastavi karijeru u našem komšiluku, jer je pregovore o njegovom angažmanu otpočeo mađarski Hovend.

"Istina je, poslednjih 15-20 dana pričamo o tome sa Stefanom, Alesandrovim bratom i menadžerom", rekao je sportski direktor Hovenda Fabio Kordela.

Legendarni fudbaler Juventusa je završio saradnju sa Sidnejom i objavio da ne namerava još da završi karijeru, što su u mađarskom klubu odmah poželeli da iskoriste.

"Mi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u ekonomskom smislu, nismo na nivou neophodnom da bismo mogli tek tako da angažujemo takva imena, ali naš tehnički sponzor je bio oduševljen idejom i spreman je da nam izađe u susret", dodao je Korela.

Honved trenutno trenira Pjetro Vjerhovod, čuveni Sampdorijin štoper, ali svojevremeno, u sezoni 1995/1996 i Del Pjerov saigrač u Juventusu.

Budimpeštanski klub je ove nedelje angažovao bivšeg napadača Lacija i Intera, Tomaza Rokija, a Del Pjeru, ukoliko prihvati ponudu, sprema lidersku ulogu i dres legendarnog Ferenca Puškaša.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.