Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Radonjić o visokoj ceni plaćenoj u Madridu

- Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i to nam je donelo malo vođstvo. Posle toga, bila je visoka cena naših grešaka, što je Real iskoristio za preokret. Kad Madriđani jednom preuzmu kontrolu meča, teško je vratiti se. Igrali su odlično u januaru, sada su još bolji, napravili su i neke korekcije, što ih čini … Continue reading Dejan Radonjić o visokoj ceni plaćenoj u Madridu
The post Dejan Radonjić o visokoj ceni plaćenoj u Madridu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZAR VEĆ RASTANAK: Salami otišao i ne zna se da li će se vratiti

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015

The post ZAR VEĆ RASTANAK: Salami otišao i ne zna se da li će se vratiti appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.