Debakl Hrvata u Talinu, BiH slavila u Elbasanu

Izvor: B92, 28.Mar.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Hrvata u Talinu, BiH slavila u Elbasanu

Fudbaleri Estonije pobedili su Hrvatsku 3:0, BiH je slavila u Albaniji 2:1, dok su Rusi i Belgijanci igrali 3:3, u prijateljskim utakmicama. Selektor Hrvatske Ante Čačić je dao šansu igračima iz drugog plana, ali je na terenu imao nekoliko zvučnih imena puput Vide, Kovačića, Pjace, Perišića, Čopa, Kramarića. Poraz je dodatno zagorčala povreda Pjace.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati se obrukali, oboren i rekord

Izvor: Mondo, 28.Mar.2017

Estonija u prijateljskom meču u Talinu pobedila "vatrene" čak 3:0 (1:0)! Vodeći gol domaćin je postigao posle samo 57 sekundi igre...Selektor Hrvatske Ante Čačić pružio je šansu drugom ešalonu reprezentativaca, izveo na teren podmlađenu reprezentaciju i dobio "po prstima" od ekipe koja je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.