De Laurentis čuva Iguaina

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Laurentis čuva Iguaina

Predsednik Napolija prodaće najboljeg strelca Serije A samo po ceni propisanoj ugovorom, a ona je veoma visoka...

Gonzalo Iguain (28) ove sezone je na 35 utakmica italijanskog prvenstva dao 36 golova, gotovo dvostruko više nego drugoplasirani na listi strelaca, Paulo Dibala iz Juventusa.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis svestan je da bi na tržištu teško pronašao adekvatnu zamenu za takvog centarfora, pa je rešen da učini sve kako bi ga čvrsto vezao za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svoj klub.

Italijanski mediji javljaju da je De Laurentis već ugovorio sastanak sa Iguainom i njegovim agentom (rođenim bratom, Nikolasom), kada će im predočiti detalje novog, poboljšanog ugovora.

Argentinac bi u naredne četiri sezone primao sedam miliona evra godišnje, što bi trebalo da ga učini potpuno zadovoljnim sa finansijske strane.

Pari sen Žermen i Čelsi odavno obigravaju oko "El Pipite", ali "Gazeta delo sport" piše da će Napoli pristati da ga proda samo ako zainteresovani klub aktivira otkupnu klauzulu iz aktuelnog ugovora, koja iznosi čak 94 miliona evra!

Za fudbalera koji će u decembru napuniti 29 godina, verovatno previše.

Napoli je kao drugoplasirani tim Serije A obezbedio direktan plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.