De Laurentis: Nikada nisam nameravao da prodam Iguaina

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Laurentis: Nikada nisam nameravao da prodam Iguaina

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis rekao je da nikada nije razmatrao mogućnost prodaje napadača Gonzala Iguaina.

De Laurentis je naveo da je uprava unela u Iguainov ugovor klauzulu o obeštećenju od 66,7 miliona funti, kako Argentinac ne bi otišao iz kluba.

Za Iguaina su ovog leta zainteresovani brojni klubovi, pre svih Mančester siti i Arsenal, posle njegovih dobrih igara za Napoli, otkako je 2013. godine iz Real Madrida došao u klub. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dve sezone odigrao 102 utakmice i postigao 53 gola.

„Nikada, nikada nisam ni razmatrao mogućnost prodaje Iguaina. Nisam slučajno uneo u ugovor toliko veliku klauzulu i to otežava posao mnogim zainteresovanim kupcima. Očekujem da će ispuniti svoje obaveze u klubu i da će raditi za ekipu", rekao je De Laurentis za list „Korijere dela Sera”.

Ugovor 27-godišnjeg Iguaina isteći će u junu 2018. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Laurentis: Iguain nije na prodaju

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 08:11

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis rekao je da nikada nije razmatrao mogućnost prodaje napadača Gonsala Iguaina...De Laurentis je naveo da je uprava unela u Iguainov ugovor klauzulu o obeštećenju od 95 miliona evra, kako Argentinac ne bi otišao iz kluba..."Nikada, nikada nisam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.