De Hea? Kome treba De Hea?

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea? Kome treba De Hea?

Real Madrid je brzo zaboravio na Španca. A kako i ne bi.

Rafa Benitez se uopšte nije potresao tokom leta kada njegov klub nije uspeo da dovede Davida De Heu.

I bio je u pravu.

Kejlor Navas se u čitavoj priči poneo kao veliki profesionalac, pokazao i ljudsku stranu kada je zaplakao kada su mu rekli da ipak ostaje u Madridu.

Savio je gavu, radio jače nego ikad, isplatilo mu se. Prvi izbor Rafe Beniteza se na poverenju zahvalio sjajnim partijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje su kulminirale u derbiju sa Atletikom, kada je odbranio penal i sačuvao svoj tim.



"Kejlor i ja smo bili na večeri poslednjeg dana prelaznog roka. Razgovarali smo, zaista me je oduševio svojim profesinalizmom. I pre svega toga sam imao visoko mišljenje o njemu, svojim ponašanjem je samo pojačao utisak."

"Oduševljen sam što u svom timu imam takvog golmana."
, rekao je Rafael Benitez.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

De Hea otvoreno o svemu: Prošao sam kroz mnogo teških trenutaka...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2015, 10:10

"Ja sam čovek koji ostavlja loše stvari i teška vremena iza sebe. Moramo da idemo dalje, da radimo još bolje i jače. To su stvari od kojih u fudbalu može mnogo toga da se nauči", rekao odlični čuvar mreže..Golman Mančester junajteda David de Hea smatra da mu je propali transfer prošlog leta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.