De Bur: Nije lako zameniti Mančinija

Izvor: B92, 28.Sep.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bur: Nije lako zameniti Mančinija

Trener Intera Frank de Bur rekao je da mu nije bilo lako da na tom mestu zameni Roberta Mančinija.

"Italija je bila svetski prvak 2006, a oni su odlučili da dovedu trenera direktno iz Holandije. Svakako nisam mogao da udjem kao slon u staklarsku radnju, kao Holandjanin koji objašnjava kako se stvari rade."

"Zato idem korak po korak. Nije bilo lako doći i zauzeti mesto italijanskog trenera", rekao je De Bur za italijanske medije, a preneo Fudbal Italija (football-italia.net).
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Trener je kazao da je pritisak veliki, ali i da ima mnogo pozitivnih stvari.

"Ovde ste pod velikim pritiskom, svi vas gledaju otvorenih usta. Imamo ovde pravih pobednika, koje ne moram da teram da rade neke stvari, kao što je bilo u Ajaksu. Ovde je obična partija rukometa zadovoljstvo, dok je tamo predstavljala smetnju", rekao je De Bur.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.