Dankanov odmor šansa za Bobija Marjanovića

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dankanov odmor šansa za Bobija Marjanovića

Košarkaše San Antonija očekuje susret protiv Denvera, a to će biti i prilika da trener Greg Popović konačno da veću minutažu Bobanu Marjanoviću.

Bivši košarkaš Crvene zvezde dobijao je šansu "na kašičicu", u prošli ponedeljak je postigao dva poena protiv Finiksa, ali čini se da bi konačno mogao da dođe do izražaja.

Razlog zbog čega bi mogao da se pojavi u meču protiv tima čiji ders nosi Nikola Jokić je taj što je Greg Popović rešio da odmori >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veterana Tima Dankana (40). Ostavio ga je kod kuće, pa postoje izgledi da Marjanović dobije priliku da pokaže šta ume.

Toga će, tokom sezone svakako biti mnogo više, jer Dankana polako stižu godine, a na Marjanoviću je da Popovića ubedi da je on pravo rešenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.