Dan VI: Pobeda Viktora i Izner u plusu

Izvor: B92, 05.Sep.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan VI: Pobeda Viktora i Izner u plusu

Prva nedelja US opena polako se bliži kraju, pa tako više nema beskonačno mnogo mečeva.

Ludnica uvodnih nekoliko kola je prošla i sada su ostali oni koji se bore za najviši plasman.

Pogledajmo koje smo parove izabrali za subotu, šesti dan poslednjeg Gren slema sezone.

Rišar Gaske – Bernard Tomić

Ni jedan ni drugi nisu blistali u dosadašnjem toku turnira – Gaske bi verovatno već bio i eliminisan da Kokinakisa nisu uhvatili grčevi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prvom kolu, ali to sada ne mora ništa da znači. Tomić se mučio sa Džumhurom, odigrao je dobro sa Hjuitom, a do sada je izgubio pet od šest mečeva sa Gaskeom. Ipak, s obzirom na to da Francuz ne blista i da teško igra tri seta dobro u kontinuitetu, možemo da očekujemo nešto duži meč.

Predlog: Plus gemovi.

Viktor Troicki – Donald Jang

Srpski teniser je posle lošeg niza vezao dve pobede, a sada ga čeka levoruki Amerikanac koji pobedio Žila Simona i Aljaža Bedenea. Verovatno ćemo gledati mnogo dugih razmena, ali Viktor će nastojati i da što više poena osvoji servisom.

Predlog: Jang će imati podršku publike i neće biti lako, ali igrajte na pobedu Troickog.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Džon Izner – Jiri Veseli

Izner je već nekoliko puta potvrdio da obožava da igra na američkom betonu, ali je trijumfom nad Karlovićem isto to učinio i Jiri Veseli. Očekuje nas velika borba, možda i čitavih pet setova, ali i verovatno nekoliko taj brejkova.

Predlog: 'Plus gemovi' prvi set.

Flavija Peneta – Petra Cetkovska

Čehinja je prethodne noći napravila jedno od najvećih iznenađenja eliminacijom Karoline Voznijacki. Ona se vratila posle operacije kuka, a sada je priznala da je dosta umorna. Očekuje je meč sa Flavijom Penetom koja važi za velikog favorita.

Predlog: Pobeda Penete u dva seta.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.