Dan D u Monaku, Barsa i Juve sklapaju posao, ali to nije sve?!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dan D" u Monaku, Barsa i Juve sklapaju posao, ali to nije sve?!

Još jedan u nizu sastanaka zakazanih za danas u Monaku.

Barselona i Juventus danas će pregovarati za transfer Andrea Gomeša, prenosi Mundo deportivo.

Katalonski list ističe da je Juventus izuzetno zainteresovan za Portugalca koji se nije najbolje pokazao od kako je prošlog leta stigao za 35 miliona evra iz Valensije.

Dolaskom Paulinja, njegovo mesto u ekipi je još više ugroženo, a pored toga sada je i Serhi Roberto, dolaskom Semeda, ponovo prekomandovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vezni red.

Juventus želi da pojača vezni red, Gomeš je jedna od opcija, a danas će se više znati posle sastanka čelnika klubova na žrebu za LŠ u Monaku.

Barselona želi da vrati novac od njegove kupovine i navodno od zainteresovanih klubova traži 35 miliona evra, što će Juventus teško platiti, tako da ostaje da vidimo kako će teći pregovori.

Inače, Barselona će danas opet pokušati da pregovara sa Liverpulom oko Filipea Kutinja, ali za sada deluje da je to nemoguće misija.

Zanimljivo danas će Monako biti središte brojnih pregovora, pošto se očekuju brojni sastanci i završni pregovori transfera.

Prvi je svakako Mbapeov, koji je na pragu Pari sen Žermena, ali će Barselona definitivno najviše biti u centru pažnje, jer pored Kutinja, želi i Osmana Dembelea i Di Mariju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop spremio iznenađenje, svi se pitaju - Čija je on zamena?!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2017, 10:14

Jirgen Klop bi ipak mogao da dobije ogromno pojačanje baš tamo gde je želeo...Kada ne može Nabi Keita, može - Renato Sančez!..Dobro obavešteni nemački Kiker danas je ekskluzivno preneo da je Liverpul takođe zainteresovan za vezistu Bajern Minhena, Renata Sančeza...Mladi Portugalac je ovog leta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.