Dama bezobrazno zavodi Dibalu! Dva i po puta veća plata, novi ugovor i staje rame uz rame sa Iguainom!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dama bezobrazno zavodi Dibalu! Dva i po puta veća plata, novi ugovor i staje rame uz rame sa Iguainom!

Ugovor verovatno do juna 2021. i godišnja primanja od 7.500.000 evra, računajući i bonuse

Poznato je odavno da Juventus već duže vreme pokušava da blindira Paula Dibalu i tako na duži period zaključa vrata potencijalne prodaje odličnog argentinskog napadača! Ali danas je Italijom odjeknula vest koja će se svakako dopasti svim navijačima Stare dame - otvoreni su razgovori za nastavak saradnje!

U Torino je, direktno iz Argentine, doputovao Dibalin >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << agent Pjerpaolo Rijuci, koji će se uskoro sastati sa prvim operativcem Bjankonera Bepeom Marotom.

Ono što je Juventus pripremio za svog ponajboljeg igrača svakako će dostići granice koje je letos postavio Gonzalo Iguain! Naime, Juventus će Dibali ponuditi opciju da produži ugovor na godinu dana, možda čak i dve, a ako pristane na novu vernost Dami biće bogato nagrađen!

Sa sadašnjih 3.000.000 evra godišnja primanja skočiće na 5.000.000 evra neto, što znači - kada prođu svi porezi. Ali to nije sve. Juventus će u priču uključiti i mnoge bonuse, čime će na kraju Dibalina plata izaći čak na 7.500.000 evra i tako stati rame uz rame sa sadašnjim rekorderom Serije A po visini primanja - Gonzalom Iguainom.

S obzirom na to da je Dibala nedavno i sam otkrio da želi da produži ugovor sa Juventusom, sada se samo čeka zvanična potvrda.

Dibala je u Juventus stigao jula 2015. godine iz Palerma za 32.000.000 evra. Ove sezone odigrao je ukupno 18 utakmica (imao problem s povredom) i ubeležio šest golova i četiri asistencije. Za njega se duže vreme interesuju Real, Barselona i Mančester junajted.

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.