Da nije malo preterao? Murinjo planira da dovede Vardija, Grizmana i Milera! U paketu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da nije malo preterao? Murinjo planira da dovede Vardija, Grizmana i Milera! U paketu

Sprema se rekonstrukcija Čelsijevog napada

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo napraviće rekonstrukciju u napadu tima u zimskom prelaznom roku pošto želi da dovede Tomasa Milera, Džejmija Vardija i Antoana Grizmana, piše Dejli Miror.

Kako se navodi, Portugalac je voljan da se odrekne prvog napadača Dijega Koste, posle sukoba koji između njih tinja u poslednje vreme i novac od njegovog transfera kao deo uloži u dolaske pomenute trojice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Šampionu Engleske najteže će biti da ubedi Milera da pređe iz Bajerna, jer je zadovoljan u matičnom klubu, ali i jer u redu za njega već stoji Mančester junajted. I to godina,a.

Fudbaleri Čelsija posle 14 kola Premijer lige postigli su 17 golova, od kojih samo četiri napadači Dijego Kosta, Radamel Falkao i Loik Remi.

Kada se tome doda da se najbolji igrač prošle sezone Eden Azar još nije upisao u strelce, a samo jedan su dali Oskar i Pedro, jasno je da su pojačanja u napadu neophodna.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosta ide, dolaze Miler, Vardi i Grizman?

Izvor: B92, 01.Dec.2015

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo planira rekonstrukciju u napadu u zimskom prelaznom roku pošto želi da dovede Tomasa Milera, Džejmija Vardija i Antoana Grizmana...Kako navodi 'Dejli Miror', Portugalac je voljan da se odrekne prvog napadača Dijega Koste posle sukoba koji imaju u poslednje vreme i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.