Da li su sudije direktno uticale na izbacivanje Rome iz LE?! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su sudije direktno uticale na izbacivanje Rome iz LE?! (video)

Izabranici Lučana Spaletija savladali su Lion u revanšu na svom terenu, ali to je bilo nedovoljno za prolaz u 1/4 finale.

Lion je na svom stadionu slavio sa 4:2, te je Romi bilo dovoljno da trijumfuje na "Olimpiku" sa 2:0, kako bi nastavili takmičenje.

U tome nisu uspeli, slavili su sa pirovih 2:1, više o samom susretu OVDE.

Ipak, čini se i da su oštećeni. Igrao se 74. minut, kada je Edinu Džeku poništen gol, pri rezultatu 2:1 za "Vučicu". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na usporenom snimku, koji se nalazi u prilogu, možete videti da je El Šaravi, kome je dosuđen ofsajd, bio u liniji sa zadnjim igračem odbrane gostiju, te da je sudija bez prava prekinuo akciju, u nastavku koje je lopta stigla do Džeka, koji je uspeo da zatrese mrežu.

Poveli bi tada domači sa 3:1, imali bi rezultat koji ih vodi dalje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.