Da li sada imate dilemu da će Konti preći u Milan?

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li sada imate dilemu da će Konti preći u Milan?

Milan je danas na pragu da dobije peto pojačanje, a uskoro će stići i šesto - Andrea Konti.

Milan je sve bliži tome da u svojim redovima vidi Fabija Borinija, ovaj fudbaler je na medicinskim pregledima i samo što transfer nije ozvaničen.

On će biti peto pojačanje ovog leta, nakon što su u tim stigli Mateo Musaćo, Frank Kesi, Rikardo Rodrigez i Andre Silva.

Nije to sve, očekuje se i dolazak još par fudbalera, jednog napadača, jednog igrača sredine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terena, kao i jednog desnog beka, a upravo taj desni bek bi trebalo da bude Andrea Konti, mladi reprezentativac Italije.

Konti nastupa za Atalantu koja je dovela fudbalera koji igra na njegovoj poziciji, Tomasa Foketa iz Genta, koji takođe može da se snađe na poziciji desnog veznog fudbalera.

Dakle, otvoren je put Kontiju da pređe u Milan  za 25 miliona evra.

Ukoliko nas niste pratili, u prilogu možete videti i kako bi mogao da izgleda Milan naredne sezone, Konti je naveden kao desni bek.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojac odlazi iz Milana

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2017

Jedan fudbaler je već napustio Milan, drugi je veoma blizu, preneli su italijanski mediji...Milan radi na dovođenju pojačanja za narednu sezonu, doveli su do sada četvoricu fudbalera (Musaćo, Rodrigez, Kesi i Andre Silva), Borini je na pragu, kao i Andrea Konti...Sa druge strane, postoje igrači...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.