Da li je to Petrić rešio zagonetku? Ožegović odveo Čuku u četvrtfinale

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je to Petrić rešio zagonetku? Ožegović odveo Čuku u četvrtfinale

Javoru nije vredeo ni igrač više u finišu meča

Šansa Staniša Mandića je najavila, a pogodak Ognjena Ožegovića i ozvaničio: Čukarički će u aprilu igrati četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je danas na Banovom brdu savladao Javor sa minimalnih 1:0. Jedini gol na utakmici pao je u 19. minutu meča, kada je Ožegović ubacivanje sa strane pretvorio u, ispostavilo se, odlučujući pogodak, mada je u nastavku meča mogao i da overi Čukinu pobedu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je tukao za malo pored gola.

Javor je svoju šansu prokockao u finišu, pošto je od 72. minuta imao brojčanu prednost zbog drugog žuta kartona veziste domaćeg tima Obenga Regana. Nije vredelo, Čukarički se odbranio i plasirao u četvrtfinale.

Borac se u penal ruletu izborio s drugoligašem, Stojanović pogurao Voždovac preko Spartaka

Ujedno je i prvi put ove sezone vezao dve pobede, pošto je za vikend u prvenstvu savladao i Metalac. Na Banovom brdu se nadaju da je Gordan Petrić pronašao lek za Čukine probleme.

Kup Srbije, osmina finala:

Juče:

Žarkovo - Partizan 0:2 (0:0)

Danas:

Jagodina - Borac 1:1, na penale 4:5 (1:0)

Voždovac - Spartak 1:0 (1:0)

Čukarički - Javor 1:0 (1:0)

16.00: Crvena zvezda - BSK Borča

17.00: Mladost Lučani - Rad

17.00: Novi Pazar - Vojvodina

17.00: Radnik - Sloboda

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.