Da li je ovo promašaj sezone u srpskom fudbalu? (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo promašaj sezone u srpskom fudbalu? (video)

Ekipe Metalca i Napretka se u baražu bore za opstanak u Jelen Superligi, a prvo poluvreme je, osim golova, obeležio i neverovatan promašaj fudbalera Napretka.

Kao što već znate, prva utakmica baraža igra se večeras u Gornjem Milanovcu, meč je počeo u 19 časova, a ekipa Metalca je prvo poluvreme dobila sa 2-1.

Oba gola za domaće postigao je Đenić, prvi iz penala u 18, a drugi u 33. minutu, dok je samo minut kasnije, fudbaler Napretka Mame >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << N'Diaje smanjio na 2-1.

Ali, poslednjepomenuti igrač je glavni krivac što Napredak tokom prvih 45 minuta nije ostvario povoljniji rezultat.

On je, uz postignuti gol, imao i još jednu stopostotnu priliku, koju je bilo veoma teško promašiti, ali je to N'Diajeu nekako ''uspelo''.

Bio je potpuno sam u ''srcu'' kaznenog prostora, mreža je bila nebranjena, ali je fudbaler Napretka loptu poslao pored gola.

Taj promašaj, koji ozbiljno konkuriše za promašaj sezone u JSL, možete da pogledate na OVOM LINKU.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.