Da li je Francuz zamena za Vidala?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Francuz zamena za Vidala?

Juventus će teško do Drakslera, a vratio se staroj meti.

Juventusu se ne žuri  imaju novca, ali neke mete su baš teška misija. Šalke traži previše za Drakslera, a Bajern, Arsenal, Real, ne žele da pregovaraju oko Gecea, Ozila ili Iska.

Ipak, Marota je spokojan, sigurno da će neko doći, jedna od varijanti je Rabio iz Pari Sen Žermena koji je bio na meti Juventusa i prošle sezone.

Mladi fudbaler je razočaran manjkom minutaže, njegova majka, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je i agent, traži da bude prodat, a Rabio se zakačio i sa Ibrahimovićem što je dodatno pogoršalo stvari.

Juventus bi bio izlaz, uklapa se u Alegrijeve želje, a ovim transferom bi italijanski šampion nastavio proces podmlađivanja ekipe.

Međutim, Pari Sen Žermen nije želeo da pregovara ni sa engleskim klubovima oko ovog momka, pa će verovatno i Juve naići na zid...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.