Da li će se Džeksonu konačno ispuniti dečački san?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će se Džeksonu konačno ispuniti dečački san?

Ponovo je aktuelna priča o dolasku kolumbijskog napadača u klu za koji je navijao u detinjstvu.

'Daily Express' saznaje da je Džekson Martinez blizu prelaska u tabor 'Tobdžija'!

Prema tim saznanjima, Porto i Arsenal su blizu dogovora, po svoj prilici 'Zmajevi' će prohvatiti ponudu tešku 24.7 miliona funti za sjajnog 28-godišnjeg centarfora.

Kolumbijac se nekoliko prelaznih rokova u nazad dovodio u vezu sa 'Tobdžijama', a više puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je isticao da je navijač Arsenala od malih nogu.

Kako stoje stvari, dečački san bi uskoro mogao da mu se ostvari.

Sa Džeksonom u špicu, Arsenal bi sigurno dobio mnogo na ubojitosti, latino tandem Martinez - Aleksis Sančez zaista zvuči moćno.

Martinez je 2012. godine došao u Porto iz meksičkog Čiapasa gde je proveo tri godine. Karijeru je počeo u Indepedienteu iz Medeljina i za taj klub je odigrao pet sezona u seniorskoj konkurenciji.

Reprezentativac je od 2009. godine, do sada je sakupio 35 nastupa i postigao 10 golova za 'Kafeterose'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.