Da li bi Siniša Mihajlović mogao da smiri Marija Balotelija?

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li bi Siniša Mihajlović mogao da smiri Marija Balotelija?

Prvi čovek Sampdorije veruje da bi italijanski reprezentativac trebalo da pređe u menju sredinu i da bi ga Srbin doveo u red

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero rekao je da bi za fudbalera Liverpula Marija Balotelija najbolji potez bio prelazak u Ðenovu kako bi smirio temperament u radu sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

- Mario je pod konstantnom lupom medija i nema ko da ga zaštiti. Iako možda ne spadamo u sam vrh evropskog fudbala, verujem da bi ga Sampdorija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << smirila i vratila u život. On bi morao da proguta ponos i dođe u manju sredinu – rekao je Ferero za italijanski list Gazeta delo Sport.

Foto: Tanjug/AP

Ferero je podsetio da je sličan problem imao i Antonio Kasano i da je svojevremeno prelaskom na Marasi u potpunosti sazreo kao igrač.

Baloteli je ove sezone u svim takmičenjima postigao samo dva gola na 15 utakmica.

On je tokom karijere igrao još za Inter, Mančester Siti i Milan.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.