Da i to je moguće: Mesi, Nejmar i Suarez postili do 91.minuta - Barsa pobedila! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Feb.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da i to je moguće: Mesi, Nejmar i Suarez postili do 91.minuta - Barsa pobedila! (VIDEO)

Autogol Navara I kreacija Suareza bili dovoljani Kataloncima da savladaju Levante – 2:0

Možda je na prvi pogled bila to samo obična utakmica. Davljenik Levante je položio oružje pred Barselonom. Katalonci su slavili minimalnim rezultatom, što može da se okarakteriše i kao uspeh iz tima iz Valensije, jer su zaustavili fudbalsku neman iz Katalonije.

Ima ovaj meč i treću dimenziju. Barselona se trijumfom (2:0) osamostalila na liderskoj poziciji, i to bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konkretnog učinka strašnog trilinga Mesi, Nejmar Suareza do zaostavnog vremena. Igrao se 21.minut kada je Žordi Alba posle akcije sa Inijestom centrirao, a Navaro je krajnje nespretno reagovao i pogodio svoju mrežu.

Nije bilo u igri Barselone magije kao u kup duelu sa Valensijom. Nekako su igrači šampiona Evrope rutinski odrađivali posao. I mogli su da budu kažnjeni. Levante je imao nekoliko solidinh prilika koje su poslužile Klaudiju Bravu da se istakne. I ne samo to... Vezista Morales je pogodio stativu.

Barsa je igrala tek da odradi posao i sačuva snagu za mnogo teže izazove. Nije bio ovo dan ni Lionela Mesija kojem je sudija Pedro Perez poništio dva gola. Čini se drugi neoravdano. Ipak, Mesi je pogurao pomenuti trio tako što je u 90.minutu poslužio Suareza. Ostalo je bila stvar rutine.

Kako bilo Barselona je stigla do devete uzastopne pobede u svim takmičenjima, dok je Levante ostao prikovan za dno tabele.

PRIMERA – 23. KOLO

Petak:

Malaga – Hetafe 3:0 (3:0)

/Huanpi 9, Acu 24, Čarls 43/

Subota:

Atletiko Madrid – Eibar 3:1 (0:0)

/Himenez 56, Sual 63, F. Tores 90+1 - Keko 46/

Rajo Valjekano – Las Palmas 2:0 (1:0)

/Miku 3, Bebe 73/

Atletik Bilbao – Viljareal 0:0

Sporting Hihon – Deportivo 1:1 (1:1)

/Džoni 32 – Alberto 41/

NEDELJA

Levante – Barselona 0:2 (0:1)

/Navaro 21 ag, Suarez 90/

16.00 Betis – Valensija

18.15 Selta – Sevilja

20.30 Granada – Real Madrid

Ponedeljak:

20.30 Espanjol - Sosijedad

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Neubedljiva Barsa slavila protiv ''fenjeraša'', Luis Enrike kao Pep! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016

Fudbaleri Barselone pobedili su u gostima ekipu Levantea rezultatom 2:0 (1:0)...Barselona je zadržala liderku poziciji i odstojanje od Reala i Atletiko Madrida, do pobede su došli autogolom Navara i pogotkom Luisa Suareza...Barselona je danas izjednačila rekord Pepa Gvardiole iz 2010. godine od 28...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.