DŽERARD: Lazar Marković je opasan igrač

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽERARD: Lazar Marković je opasan igrač

Lazara sam do sada imao prilike da vidim samo na video snimcima, baš kao i veći deo naših navijača. Jako je brz, spretan, spreman da navijače obori sa nogu, rekao je kapiten Liverpula Stiven Džerard

Kapiten Liverpula Stiven Džerard izjavio je da mu srpski reprezentativac Lazar Marković deluje kao "opasan igrač" spreman da "navijače obori sa nogu".

Džerard je tako uputio novi kompliment na račun srpskog fudbalera, koji je ovog leta stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na "Enfild" iz portugalske Benfike za sumu od 25 miliona evra.

"Lazara sam do sada imao prilike da vidim samo na video snimcima, baš kao i veći deo naših navijača. Jako je brz, spretan, spreman da navijače obori sa nogu" rekao je Džerard.

Legendarni kapiten Liverpula je tako samo potvrdio reči trenera Brendana Rodžersa koji hvali Markovića od prvog dana.

Međutim, nema sumnje da Lazara Markovića očekuje veoma težak zadatak u predstojećoj sezoni jer sa svakom pohvalom i komplimentom rastu i očekivanja navijača Liverpula.

U takvoj situaciji pritisak će biti ogroman, a mladi Srbin će svoj kvalitet morati da potvrđuje na terenu iz meča u meč kako bi opravdao novac koji je uložen u njega, kao i sve veća očekivanja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džerard: Marković je opasan

Izvor: B92, 01.Avg.2014

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je da je oduševljen novim saigračem Lazarom Markovićem...Marković je nedavno prešao u Liverpul iz Benfike, a nije mu bilo potrebno mnogo vremena da oduševi sve na "Enfildu", a posebno Džerarda i menadžera Brendana Rodžersa...Džerard je, zanimljivo, da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.