Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI PORAZ: Posle Francuske i Danska bolja od Srbije

Reprezentacija Srbije, poražena je u drugom kolu Mobelringen Kupa od selekcije Danske 32:20 (18:13).

Posle solidnog prvog poluvremena, u kome su izabranice Saše Boškovića, pružile dobar otpor favorizovanom rivalu, predvođene Biljanom Bandelier (četiri gola u prvom delu), u nastavku je usledio pad.
Kada je Jelena Popović smanjila prednost Dankinja na 21:17, usledila je serija devojaka Jana Pitlika 10:1 u narednih 18 minuta, koja je odredila sudbinu ovog meča. Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Bošković, iskoristio je priliku da u finišu meča da prostora i mlađim snagama.
Najefikasnija u redovima pobednica bila je Kristina Kristiansen sa sedam pogodaka, dok je kod Srbije, uz Biljanu Filipović (5), najefikasnija bila Jelena Popović sa tri gola.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.