DRAMA: Pucnjava na stadionu u Barseloni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Pucnjava na stadionu u Barseloni (VIDEO)

Policija je ekspresno reagovala.

Fudbaleri Barselone slavili su u gradskom derbiju nad Espanjolom na njihovom stadionu rezultatom 3:0, a u centru pažnje na tom meču bio je i jedan incident na tribinama.

PORNIĆ NA FUDBALSKOM MEČU? Verovali ili ne, moguće je (VIDEO)

NAVIJAČI GA NISU ZABORAVILI: Subotić dobio OVACIJE a onda je uradio nešto VRHUNSKI (VIDEO+GALERIJA)

Jedan huligan u bordo-plavom dresu izvadio je pištolj i pucao u vazduh i vikao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ''napred Barsa''. On je izazvao paniku, a policija ga je ekspresno privela.

Na sreću, ustanovljeno je da meci nisu bili pravi već ćorci, ali se dovodi u pitanje kako je moguće da je tako 'opremljen' ušao na tribine.

Espanyol vs Barcelona 0 3 All Goals & Extended Highlights La Liga 29 04 2017 HD YouTube: https://t.co/l8X3dvOqgn via @YouTube

— Football Lovers (@FootballEvers) April 30, 2017

U policijskom izveštaju otkriveno je da je huligan bio u alkoholisanom stanju.

PO NJOJ JE PREPOZNATLJIV: Boaći otkrio zašto farba kosu u PLAVO (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.