DRAMA NA MAKSIMIRU: Posvađala se braća Mamić, Zoran se naljutio na Zdravka i napustio meč

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA MAKSIMIRU: Posvađala se braća Mamić, Zoran se naljutio na Zdravka i napustio meč

Do sukoba između braće Mamić došlo je u finišu meča pošto je u igru ušao Ognjen Vukojević

ZAGREB - Prvi čovek Dinama Zdravko Mamić posvađao se sa bratom i trenerom zagrebačkog kluba Zoranom tokom utakmice poslednjeg, 36. kola hrvatskog šampionata sa ekipom Rijeke.

Dinamo je pobedio 4:0, a ovaj klub je još ranije obezbedio novu titulu u nacionalnom prvenstvu.

Do sukoba između braće došlo je u finišu meča pošto je u igru ušao Ognjen Vukojević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << On je počeo meč na klupi za rezerve, a Zoran Mamić je u finišu utakmice hteo da ubaci drugog igrača. Međutim, publika je počela da skandira Vukojevićevo ime, pošto na kraju sezone odlazi iz Dinama.

Tada je na scenu stupio Zdravko Mamić koji je iz lože vikao i psovao brata i tražio da u igru uđe Vukojević. On je na kraju ušao u igru, a ljutiti Zoran Mamić je pre meča napustio klupu i otišao je u svlačionicu.

Po završetku meča dodeljen je šampionski pehar i medalje za igrače Dinama, a na proslavi nije bilo Zorana Mamića, kao i na konferenciji za medije.

"Pitao sam Zorana da li možemo da pređemo preko ovoga, rekao je da možemo. Ne znam šta se dogodilo, ali očigledno je došlo do nesporazuma. Imam razumevanja za Zorana. On je celog sebe ugradio u projekat Dinamo, a ovo mu je 19. trofej za 10 godina. Ponosam sam na njega i kao brata i kao dinamovca. Ostaje trener Dinama. On mora da nastavi posao. Idemo dalje još jači", rekao je Zdravko Mamić.

On je potom odgovorio na pitanje da li je ikada video da trener ranije napusti meč.

"Da li sam to ikada video? Nikada, nema šanse. Ali sam čuo da je Dušan Bajević jednom kao trener Crvene zvezde samo otišao u svlačionicu", rekao je Zdravko Mamić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.