DOTAKAO DNO ŽIVOTA: Spiskao 100 miliona dolara, sada prodaje medalju kako bi preživeo

Izvor: Kurir, 31.Jul.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOTAKAO DNO ŽIVOTA: Spiskao 100 miliona dolara, sada prodaje medalju kako bi preživeo

Kada zaradite 100 miliona dolara, lako je zaboraviti na Boga. Kriv sam. Zaboravio sam na odlaske u crkvu nedeljom. Ali, On me je vratio pod svoju zaštitu, rekao je 42-godišnji bivši košarkaš

Četvorostruki učesnik Ol-star utakmica NBA lige i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju, Vin Bejker preživljava najteže dane u svom životu.

Bejker je, kako bi preživeo, stavio na aukciju medalju koju je osvojio 2000. godine u Australiji. Početna cena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je 35.000 dolara, a licitacija će biti završena 20. avgusta.

Za 13 godina NBA karijere Bejker je bio član Milvokija, Sijetla, Bostona, Njujorka, Hjustona i LA Klipersa, i zvanično zaradio nešto više od 97 miliona dolara. Kako se karijera bližila kraju tako se sve češće pisalo o problemu koji ima sa alkoholom, kao i lošim finansijskim ulaganjima.

Bejker je bio član druge i treće najbolje petorke NBA, a u Sidneju je igrao na osam utakmica i imao prosek od osam poena i tri skoka po meču. Imao je saigrače poput Džejsona Kida, Kevina Garneta, Alonza Moninga, Vinsa Kartera...

"Kada zaradite 100 miliona dolara, lako je zaboraviti na Boga. Kriv sam. Zaboravio sam na odlaske u crkvu nedeljom. Ali, On me je vratio pod svoju zaštitu", rekao je 42-godišnji Vin Bejker.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DOTAKAO-DNO-ZIVOTA-Spiskao-100-miliona-dolara-sada-prodaje-medalju-kako-bi-preziveo

Izvor: medio.rs, 31.Jul.2014

Kada zaradite 100 miliona dolara, lako je zaboraviti na Boga. Kriv sam. Zaboravio sam na odlaske u crkvu nedeljom. Ali, On me je vratio pod svoju zaštitu, rekao je 42-godišnji bivši košarkaš..Četvorostruki učesnik Ol-star utakmica NBA lige i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.