DOGOVORENO: Džeko u Romi!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVORENO: Džeko u Romi!

Vučica će za ovaj transfer izdvojiti 20.000.000 evra...

Činilo se da je Roma prelazni rok započela zbrda-zdola, odnosno da čelnici rimske Vučice nisu znali koju poziciju u timu treba prvo pojačati, ali sada su svi konci ponovo u rukama Valtera Sabatinija i njegovih saradnika. Edin Džeko je prva velika kupovina Rome ovog leta, potvrdio je britanski Skaj sport.

Posle nedelja mukotrpnih pregovora čelnici Rome i Mančester Sitija došli su do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dogovora oko transfera bosanskohercegovačkog golgetera za sumu od 20.000.000 evra, što će Džeka uvrstiti na šestu poziciju najvećih klupskih kupovina u istoriji zajedno sa Emersonom, koji je leta 2000. plaćen tada ogromnih 20.000.000 evra.

Edin Džeko je u Mančester Siti stigao januara 2011. iz Volfzburga za 32.000.000 evra. Do sada je odigrao 185 utakmica za Građane i postigao 71 gol. Sa Sitijem je do sada osvojio dve titule u Premijer ligi, jedan FA kup, jedan Liga kup i Komjuniti šild.

On bi u naredna 24 sata trebalo da ode u Italiju i potpiše ugovor sa Vučicom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.