DIREKTOR BARSELONE OPTUŽUJE: Mesi se prežderavao picom

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR BARSELONE OPTUŽUJE: Mesi se prežderavao picom

Karlos Reksač "mrtav ozbiljan" poručio da je za pad forme Argentinca prošle sezone kriv italijanski specijalitet?!

Lionel Mesi nije prošle sezone bio na nivou prethodnih, pa je samim tim Barselona ostala bez trofeja, zato što je jeo previše pice. Tako tvrdi novi sportski direktor katalonskog kluba Karlos Reksač.

Četvorogodišnja dominacija Argentinca u izboru za najboljeg fudbalera sveta prekinuta je baš tada. Podsetimo, Leo je u prošloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sezoni postigao "samo" 36 golova na 39 utakmica za Barselonu, što mu je najgori učinak još od sezone 2008/09. A Barsa je posle dugo vremena ostala bez ijednog pehara.

I za sve je, sudeći prema Reksaču, kriva pica.

"Ranije se hranio u klubu i posle obroka imao obavezan odmor. Ali, tokom prošle sezone se to promenilo i Leo je pojeo više pice nego što je trebalo", izjavio je 68-godišnji Reksač.

Da nije samo Mesi ljubitelj pice, javnost je saznala u septembru prošle godine kada je "procurela" narudžbenica iz Barsine svlačionice posle utakmice sa Malagom. Leo je i tada naručio picu, baš kao i većina saigrača. Razlikovali su se Đerar Pike koji je jeo sendvič sa nutelom, Ivan Rakitić sa sušijem, Havijer Maskerano sa špagetama...

Osim što je "poktačio" najboljeg igrača, sportski direktor je "pecnuo" i trenera Luisa Enrikea.

- Mnogo je pravila uveo od početka. Kao na primer, ko ne trenira - ne može ni da igra. Pitaću ga kad Mesi ne bude trenirao, a bude nam frka, da li će ga ubaciti u tim?!", bez dlake na jezikku rekao je Karlos Reksač, koji je dres Barselone nosio od 1967. do 1981.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.