DEBITOVAO: Lazar Marković pogodio redara u glavu

Izvor: Kurir, 29.Jul.2014, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBITOVAO: Lazar Marković pogodio redara u glavu

Srpski fudbaler Lazar Marković na prijateljskom meču protiv Olimpijakosa promašio gol i pogodio radnika pored terena

Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković u nedelju uveče debitovao je u dresu Liverpula na meču protiv Olimpijakosa i, iako nije zatresao mrežu grčkog šampiona, uspeo je pošteno da zatrese glavu jednog od redara, koga je pogodio loptom!

Na prijateljskom meču protiv Olimpijakosa u Čikagu, u okviru Međunarodnog kupa šampiona, Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je slavio rezultatom 1:0 nakon pogotka koji je postigao Sterling. Odličnu priliku za gol imao je i Marković, koji se probio između dvojice protivničkih fudbalera s leve strane i neprecizno šutnuo na gol, a akcija se završila tako što je lopta udarila u glavu jednog od redara pored terena!

Srpski reprezentativac je, inače, već na prvom nastupu u dresu kluba s Enfilda oduševio navijače i dokazao da menadžer Brendan Rodžers nije pogrešio kada ga je doveo u klub!

Marković je bio u startnih 11 i činio je napadački trio s Rahimom Sterlingom i Danijelom Staridžem, a nakon utakmice Rodžers je bio veoma zadovoljan i nije krio da je oduševljen srpskim reprezentativcem.

- Marković će biti sve bolji, videli ste koliko je brz i prodoran. Sada bi trebalo da radi na završnici i biće konstantna pretnja. Naš napadački trio deluje impresivno - izjavio je menadžer Liverpula.

Pljušte pohvale

ENGLEZI ODUŠEVLJENI MARKECOM

Nakon što je Lazar Marković debitovao za Liverpul, postao je i glavna tema ostrvskih medija, koji ne prestaju s pohvalama.

- Lazar Marković je impresionirao na svom debiju - navodi se na portalu Dejli mejla. Reči hvale nisu štedeli ni u Dejli ekspresu:

„Ni velika vrućina nije sprečila pojačanje iz Benfike da nagovesti svoj veliki talenat“, stoji u tekstu.

Lazar Marković

- Rođen 1994. godine u Čačku

- fudbal zaigrao u Borcu

- u Partizan stigao sa 12 godina

- u julu 2011. godine potpisao je prvi profesionalni ugovor s Partizanom

- za seniorsku reprezentaciju Srbije zaigrao je 2012. godine

- prešao je iz Partizana u Benfiku 2013. za 10 miliona evra

- ovog leta Liverpul je platio 25 miliona evra kako bi ga doveo na Enfild

- pored Save Miloševića i Aleksandra Kolarova, njegov transfer je najskuplji kad je reč o našim fudbalerima

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.