DANILOVIĆ: Nisu znali šta će s nama ’95. pa ‘ajde da vas stavimo na terasu!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Sep.2014, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANILOVIĆ: Nisu znali šta će s nama ’95. pa ‘ajde da vas stavimo na terasu!

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije još jednom se osvrnuo na srebro iz Španije, ali i situaciju kada je on bio na balkonu 1995. godine

Mundobasket je i dalje tema broj jedan u srpskim medijima! Gostujući u jednoj emisiji na ”Studiju B” predsednik košarkaškog kluba Partizan i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Danilović govorio je o velikom uspehu koji su izabranici Aleksandra Đorđevića ostvarili u Španiji.

Na pitanje da li je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << novi početka, Danilović je prokomentarisao.

- Imali smo mi mnogo početaka – kroz osmeh je rekoa Danilović i nastavio: – Ne bih to nazvao početkom nego pauzom koju smo uzeli, ali smo se sada vratili tamo gde pripadamo. Najveći uspeh nije toliko u rezultatu koliko na sociološkom planu.

- Dugo nismo videli da klinci često igraju basket, ali sada se s tim susrećemo na svakom koraku. To je nešto što je mnogo vrednije od medalje koja je i te kako vredna.

Foto: MNpress

Danilović se prisetio i dočeka 1995. godine, kao i zakucavanja preko Arvidasa Sabonisa koje ga je donekle proslavilo.

- Oni nisu znali gde će s nama, pa ‘ajde da vas stavimo na terasu. Tada je bilo oko 200 hiljada ljudi. Prelepo je što su ovi momci sada bili na terasi – rekao je prvi čovek crno-belih, a potom s eosvrnuo na pomenuti detalj iz Atine:

- Prija mi to i godi. Pogotovo sada kada imam decu i kada oni gledaju taj detalj iz 1995. godine. Tako će i ovi momci sada da se osećaju kada njihova deca budu gledala snimak sa terase.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DANILOVIĆ: Nisu znali šta će s nama '95. pa 'ajde da vas stavimo na terasu!

Izvor: 24sata, 17.Sep.2014

Mundobasket je i dalje tema broj jedan u srpskim medijima! Gostujući u jednoj emisiji na ”Studiju B” predsednik košarkaškog kluba Partizan i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Danilović govorio je o velikom uspehu koji su izabranici Aleksandra Đorđevića ostvarili u Španiji...Na...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.